1. Adatkezelő
  Az adatok kezelője: SESAM Kft.
  Székhely/postázási cím: 1028 Budapest Kossuth Lajos utca 9.
  Adószám: 12291838-2-41
  Kapcsolat: 06/20/3209399
  Nyilvántartási szám: 01 09 373515
  Statisztikai számjel: 22646679 4799 113 01
 2. Milyen adatokat kezelünk?
  Google Analytics. A honlap böngészésekor minden látogató anonim módon egyedi azonosítót kap, amellyel a Google Analytics a személyes adatoktól függetlenül, statisztikai céllal felveszi a látogatás kezdő- illetve befejező időpontját és a látogatott oldalakat. Erről a gyakorlatról minden új látogató az első oldalletöltés alkalmával tájékoztatásban, valamint az Adatvédelmi Nyilatkozathoz hozzáférésben részesül.

Üzenet küldés a Kapcsolat oldalon keresztül. A honlapon található kapcsolatfelvételi űrlap célja az online kapcsolatfelvételi lehetőség biztosítása. Az űrlapon nevet, telefonszámot és email címet kérünk megadni. Ezeket az adatokat hozzájárulás alapján kezeljük.

 1. Miért kezeljük az adatokat?
  A személyes adatok kezelésének célja

hogy kapcsolatot tartsunk a látogatókkal;
hogy mérjük a felhasználók elégedettségét.
A Google Analytics által használt adatok anonimak. Minden megadott adatot bizalmasan kezelünk, és harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adjuk ki.

 1. Az adatkezelés időtartama
  A Google Analytics által létrehozott cookiek 30 napig érvényesek, a session ID-k a honlap elhagyásakor törlődnek. A felhasználó által megadott adatokat kérés esetén 10 munkanapon belül töröljük. Ezt az igényt az info@kpmablak.hu e-mail címre üzenve lehet bejelenteni.
 2. Az adatfeldolgozók köre
  A felhasználói adatokhoz csak az adatkezelő fér hozzá.

Az adatkezelő ezen kívül egyedül törvényi kötelességből továbbítja a felhasználók adatait az igénylő hatóságnak.

 1. Az adatkezelési szabályozat jogalapja

  Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásával történik, ez a jogalap. A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról az … e-mail címen ezen adatkezelési nyilatkozat tartalmán túl további tájékoztatást kérhet. A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az … e-mail címen lehet bejelenteni.
 2. Jogorvoslati lehetőség és hatályos törvények

  Amennyiben a felhasználó úgy érzi, hogy az KPM Ablak Kft. a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

A adatvédelemi szabályokról az alábbi törvényekben tájékozódhat.

A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény