Mind a(z) 21 találat megjelenítve

 • Kiegészítők

  Alacsony erkélyküszöb

  A Win step alacsony erkélyküszöb 2 cm-es magasságával egyszerübb áthaladást nyújt az erkélyre vagy a teraszra való kijutáskor. Ez a megoldás kifejezetten jó megoldás lehet a mozgáskorlátozottaknak, gyermekes családoknak vagy az idősebb korosztály számára is.

  Ajánlatkérés

 • Kiegészítők

  Alumínium burkolatok

  Az alumínium burkolatok nagyfokú ellenállóképességet és esztétikai látvány nyújtanak a felhasználók számára. Ezek az alumínium burkolatok jobban elnyelik a hőt a napos részeken és védelmet nyújtanak az alakváltozásokkal és a sérülésekkel szemben. Ezek a burkolatok a Winergetic Standard és a Koncept ablakoknál találhatóak meg.

  Ajánlatkérés

 • Kiegészítők

  Biztonsági üvegek

  A betörésbiztos üvegezés két 4mm vastag üveglapból és két (P2) vagy négy (P4) PVB fólia összeköttetésével áll össze. Kifejezetten ezt az üveget ajánljuk, ahol nagy az esély a betörésre. Az üveg ellenálló a többszöri ütésekkel szemben. A fóliák pedig biztosítják, hogy az ütés következtében széthulló üvegdarabok egyben maradjanak. Az edzőkemencében érik el azt hogy minél ellenállóbb legyen az edzett üveg …

 • Kiegészítők

  Colorfull

  A fejlett ColorFULL technológia biztosítja az egyöntetű szín és szerkezet kialakítását a teljes nyílászárón. Olyan helyeken is megtalálható a famintázat, ami csak nyitott ablakszárnynál láthatóak. Az olasz edilportale.it építészeti portál a ColorFULL technológiát 2012-ben a Made Expo milánói vásáron a “Legjobb termék” díjjal jutalmazta.

  Ajánlatkérés

 • Kiegészítők

  Dekorációs álosztók

  A dekorációs álosztók az üvegrétegek között vagy felragasztott formában találhatóak meg, hogy növelje a nyílászárók esztétikai megjelenését. Ezek az üvegrétegek közötti álosztók aluminiumból készült változatai négyféle alapszélességgel (8, 18, 26 vagy 45 mm) kaphatóak a RAL színskála színeiben vagy famintázattal. Ezek akár különféle szögekben is összeköthetők vagy ívbe is hajlíthatóak. Vannak műanyagból készült álosztók is, melyeknek három alapszélessége van (25, …

 • Kiegészítők

  Design+ kilincs

  A dESIGN+ kilincs az osztrák KISKA tervezőstúdióval együtt lett kifejlesztve és kizárólag az Oknoplast márkanév alatt kapható.A kilincs markolata 20%-kal nagyobb a hagyományos kilincsekétől, ami az ergonómikus kialakítással növeli a felhasználói kényelmet. A kilincs kiegészíti a nyilászárók megjelenését és annak funkcióját véglegesen elnyeri.

  Ajánlatkérés

 • Kiegészítők

  Háromrétegű 4 XGLASS üvegezés

  A 4Xglass háromrétegű üvegezésnek számtalan előnye van: több fényt enged át, fejlett hőszigeteléssel bír (Ug = 0,5 W/m2K), jobb hangiszigetelése van és nagyméretű üvegfelületek is elhelyezhetőek. Kevesebb a hőveszteség az alacsony kibocsátású bevonatokkal kezelt üvegtáblák felhasználása miatt. Több hő nyerhető a belső tér felmelegítésére a napenergia magas áteresztési lehetőségének köszönhetően. A világosabb otthonról a fényáteresztési tényező (Lt) magasabb értéke gondoskodik. …

 • Kiegészítők

  Katedrál üvegezés

  A Katedrál üvegezés kitűnő megoldás lehet pédául a bejárati ajtókon vagy a fürdőszobában, hiszen az egyedi mintázata gondoskodik az intim légkör megteremtésében. Mintázata ellenére átengedi a fényt és a nemesfém oxid réteg permetezéssel kerül a felületére. Ez a réteg javítja az üveg hőszigetelését és csökkenti a piszkos függöny hatást.

  Ajánlatkérés

 • Kiegészítők

  Kulcsos kilincs

  A kulcsos kilincs nagyfokú biztonságot és védelmet nyújt otthona számára, hogy megakadályozza a betöréses esetek lehetőségét. Nagy mértékű tartósságát az alumíniumból készült kilincs adja.
  A dESIGN+ kilincs kinézetére jellemző a hosszú fogantyú és a minimalista design. Csakis az Oknoplast termékkínálatában elérhető.

  Ajánlatkérés

 • Kiegészítők

  Motoros hajtás

  A hagyományos zsinóros vagy gurtnis kézi használattal szemben sokkal könnyebb megoldás, ha kapcsolóval vagy távírányítóval vezéreljük redőnyünket. A kapcsolón levő funkciók között van a: fel, le és stop gombok.

  Ajánlatkérés

 • Kiegészítők

  RC1 és RC2 vasalat

  Az RC (Resistance Class) határozza meg a betörés elleni védelmi osztályt. A biztonság mértéke attól függ, hogy milyen magas a védelmi osztály. Az RC1 osztálynál a nyílászáróban kiegészítő vasalat vagyis biztonsági zárak vannak felszerelve, ami az ablakszárny minden sarkán megtalálható. A kilincsek pedig kulcsos zárral vannak ellátva. Az RC2 osztálynál nagyfokú biztonsági védelmet határoz meg a szerszámokkal szemben, mint …

 • Kiegészítők

  Rejtett pántok

  A rejtett pántok a Maco Multi-Matic vasalat alapján lettek megalkotva, melyek egyedülálló és funcionális megoldásokat rejtenek. Ezek a pántok a Platinum Energo, Winergetic és a Koncept ablakokhoz kaphatóak, Multi Power elnevezés alatt. A Prolux nyílászáró rendszerekhez a Winkhaus ProLight rejtett pántokat használjuk, melyek ugyanolyan esztétikai tulajdonsággal rendelkeznek. A rejtett pántok növelik az ajtó esztétikai értékét és statikai jellemét. Ezek mellett …

 • Kiegészítők

  Rovarháló

  A rovarháló tökéletes megoldás ha a nyári melegben kiszellőztetné lakását, anélkül hogy meggyülne a baja a rovarokkal. A rovarháló aluminiumkerettel van ellátva, ami famintázattal vagy a RAL színskála árnyalataiban elérhetőek, ezáltal összhangot képez az ablakok színével.

  Ajánlatkérés

 • Kiegészítők

  Spaceblock

  Az Oknoplast műhelyének újítása a SpaceBlock. Az ablakszárnyban található purhabréteg és a keretben levő aerogél biztosítja a két termikus merevítés összeköttetését. Ez elengedhetetlen a Winergetic Premium Passive ablakoknál, ami a passzív ház építési feltételeivel rendelkezik. Ezt igazolta a német Rosenheim intézet tanusítványa is.

  Ajánlatkérés

 • Kiegészítők

  Szellőzők

  A szellőzők leginkább a párás helyiségekben kellenek, ahol szellőztetés nélkül biztosítják a folyamatos légáramlást. Ezáltal csökkenthető a levegő páratartalma, ami megakadályozza a falak penészedését. Vannak automatikusan szabályozott légáramlást biztosító szellőzők és túlnyomásos szellőzők. Utobbinál kézzel állítható be az áteresztett légmennyiség. Használatuk olyan helyeken is javallt, ahol nyílt lángot használnak mint pl. központi fűtésű kazán vagy gázbojlerek.

  Ajánlatkérés

 • Kiegészítők

  Távirányítású vezérlés

  A távirányító rádióhullámokkal működik és a rádióvevő a fali kapcsolóban van elhelyezve. Ez a rendszer gyakorlatilag bármikor felszerelhető. A távirányítású vezérlés magáncélú használatra a legjobb megoldás.

  Ajánlatkérés

 • Kiegészítők

  Tolóablak

  A tolóablak előnye, hogy helytakarékos így kifejezetten ajánljuk a konyhákba. Így nem kell átrendeznie a konyhabútorát, hiszen az ablakszárnyat nyitás helyett csak kényelmesen tolnia kell.

  Ajánlatkérés

 • Kiegészítők

  Tömítések

  A tömítések TPE és EPDM anyagokból készülnek és nagyon ellenállók a külső környezeti hatásokkal szemben, mint példál az UV sugárzással, vízpárával, nedvességgel és az extrém hőmérsékleti változásokal. Három színben kaphatóak: fekete, barna és szürke. Az ablak típusától függ, hogy mennyi tömítéssel rendelkezik.

  Ajánlatkérés

 • Kiegészítők

  Twin Fit

  A Twin Fit két ablakszárny együttes buktatását is lehetővé teszi egyetlen kilinccsel. Ezzel megkönnyíti a szellőztetést anélkül, hogy kinyitná az ablakokat. Ez a funkció csak középfelnyíló ablaknál alkalmazható.

  Ajánlatkérés

 • Kiegészítők

  Warmatec

  A Warmatec az üvegek közötti távtartó keret javítja az ablak szigetelését. A felső része műanyagból, míg az alsó rész nemesacélból készül. Használatával kevésbé párásodik az ablaküveg és alacsony hővezetési képességekkel rendelkezik. Ez a fajta távtartó az Oknoplast bármelyik ablakfajtájánál alkalmazható. Három színben kapható: fekete, szürke és barna.

  Ajánlatkérés

 • Kiegészítők

  Win Click

  A Win click vasalatfajtával elérhető az erkélyajtó külső oldalról történő becsukása, kilincshasználat nélkül.
  Ezáltal sokkal könnyebbé és kényelmesebbé válik a belső térbe való visszajutás és a huzatot is megakadályozza. A fogantyú többféle színben is elérhető.

  Ajánlatkérés